31 janvier
2011

Reunió de treball reservat als adherents

28 janvier
2011

Coca de l’épifania

18 janvier
2011

Començament de la guerra ètnica/ commencement de la guerre ethnique

Cremen 12 vehicles a la matinada d’aquest diumenge arran de la detenció d’un jove

12 véhicules brûlés à l’aube de ce dimanche, suite à une arrestation


Dues nits d’aldarulls comunitaris a Salt, als afores de Girona

La vila de Salt, a l’àrea urbana de Girona, és regularment el lloc d’inestabilitats de carrer. Des d’aquest divendres ha viscut dues nits d’aldarulls comunitaris. S’ha reforçat el nombre d’agents dels Mossos d’Esquadra, per tal de preservar els equilibris socials.

Des de divendres, la ciutat de Salt, veïna de Girona, ha estat el teatre de dues nits d’aldarulls particularment violents. Entre les 2 h iles  4 h de la matinada d’aquest diumenge, 12 vehicles han estat cremats per colles d’individus generalment joves i procedents de la immigració, al barri del Parc Monar, al centre de la ciutat. Aqueixes manifestacions va començar en la nit de divendres a dissabte després d’una mobilització enfront de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, per protestar contra una intervenció policíaca contra el jove Mohammed R.L., de 16 anys d’edat. Sospitat del robatori d’una moto, el jove hauria estat perseguit pels Mossos d’Esquadra, dissabte passat, abans de caure del cinquè pis d’un immoble. Es troba sempre en estat greu i el seu diagnòstic vital és qüestionat. A tall de resposta a aqueix accident, divendres, una concentració de suport, que va degenerar amb nombrosos actes de vandalisme, entre els quals uns focs de contenidors, es va acabar amb la detenció de tres persones, dos menors de 16 anys, un marroquí i l’altre sud-americà, i un major marroquí de 23 anys, conegut molt negativament pels serveis de policia. Lire la suite…

6 janvier
2011

Demografia: la fi dels europeus?

1.5
És la taxa de fecunditat a Suïssa (7,8 milions d’habitants), en lleugera alça ençà la dècada del 2000. Una suïssa té per mitjana 1 fill i mig. Per assegurar la renovació generacional cal que, teóricament, aquesta taxa sigui de 2,1. Així que els suïssos pateixen un procés de desaparició, com les poblacions indígenes de la major part dels països europeus. Seguint un càlcul teóric, en un ritme constant, no hi hauran més suïssos ni europeus d’aquí a 12 generacions, és a dir en 4 segles. […] Els països amb les taxes de fecunditat més altes són l’Afganistan (6,4), Burkina Faso, Mali o Uganda (tots més de 6). Les seves poblacions deurien de triplicar-se al decurs dels 40 propers anys.

1.5
C’est le taux de fécondité en Suisse (7,8 millions d’habitants), en légère hausse depuis les années 2000, où il était à 1,4. Une Suissesse fait en moyenne 1 enfant et demi. Théoriquement, pour assurer le renouvellement générationnel, ce taux doit être de 2,1. Par extrapolation, les Suisses sont dans un processus de disparition, comme les populations indigènes de la plupart des pays européens. Dans un calcul théorique, avec un taux constant, il n’y aurait plus de Suisses ni d’Européens dans douze générations, soit environ quatre siècles.  […] Les pays qui connaissent les taux de fécondité les plus élevés sont l’Afghanistan (6,4), le Burkina Faso, le Mali ou l’Ouganda (tous plus de 6). Leurs populations devraient tripler durant les quarante prochaines années.

Ens resignarem els catalans a extingir-nos, ofegats enmig d’un tsunami immigratori atiat suïcidament pels immigracionistes, o combatrem pel nostre futur? El europeus gaudim del dret i el deure d’assegurar el nostre futur, el dels nostres fills, com qualsevol altre identitat etnocultural del món. Fem-ho!

Source : TARANIS

Articles relationats:

Primers nadons del 2011. TARANIS :  » La primera catalana de l’any es diu Jazmine i ha nascut a Mataró. […] «