30 mars
2012

Plataforma per Catalunya per la defensa del català a Perpinyà

Vic, 30/03/2012; Plataforma per Catalunya recolza la manifestació en defensa del català a Perpinyà

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, envia un manifest de suport als amics de la Catalunya Nord per a la manifestació d’aquest dissabte en defensa de la llengua i cultura catalana.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha enviat un comunicat de suport a la manifestació que tindrà lloc en Perpinyà (Catalunya Nord) dissabte que ve 31 de març en defensa del català, assenyalant que “la nostra formació manifesta el seu inequívoc suport als catalans de la Catalunya Nord en la defensa de la nostra llengua i de la nostra cultura”.

El líder identitari ha assenyalat la necessitat de “defensar les cultures i llengües minoritàries enfront dels intents d’homogeneïtzació tan propis del jacobinisme mundialista”. En aquest sentit Anglada s’ha mostrat a favor de la Carta Europea de llengües regionals que “garanteixi el seu reconeixement i protecció per part dels respectius Estats”.

PxC

Vic, 30 de març de 2012

***************************

Vic, 30/03/2012 ; Plataforma per Catalunya  appuie la manifestation pour la défense du Catalan sur Perpignan.

Communiqué de presse de Plataforma per Catalunya (PxC)

Le président de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, envoie un manifeste de soutien aux amis de la Catalogne du Nord pour la manifestation de ce samedi  pour la défense de la langue et de la culture catalane.

Vic | Rédaction.Le président de Plataforme per Catalunya (PxC), Josep Anglada, a envoyé un communiqué de soutien  à la manifestation qui aura lieu à Perpignan (Catalunya Nord) ce samedi  31 mars pour la défense du Catalan, en signalant que « notre formation manifeste son soutien évident  aux Catalans de la Catalogne du  Nord dans la défense de notre langue et de notre culture ».

Le dirigeant identitaire a signalé la nécessité de « défendre les cultures et langues minoritaires face aux tentatives d’homogénéisation du jacobinisme mondialiste ». Dans ce sens Anglada  se montre favorable à la ratification de la Charte Européenne des langues régionales qui « garantira leur reconnaissance et protection de la part des Etats respectifs ».

 

PxC

Vic, 30 mars 2012

 

28 mars
2012

L’internationale en arabe à la bastille !

26 mars
2012

PxC participa en una reunió identitària organitzada per la Llega Nord

Belluno, 25/03/2012; Plataforma per Catalunya participa en una reunió identitària organitzada per la Llega Nord en Belluno

OMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Anglada, convidat per la Llega Nord a participar en una propera convenció europea a Milà, va afirmar en Belluno “som una alternativa real i la il·lusió de milers de catalans”.

Belluno | Redacció.-El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, acompanyat d’Enric Ravello, ha viatjat aquest cap de setmana a la regió de Venècia, a invitació de la Llega Nord per prendre la paraula en una reunió organitzada per la secció local de la Llega i en la que han participat els eurodiputats “leghistas”, Mario Borghezio i Mara Bizzotto. A la mateixa també va ser convidat el diputat austríac del BZÖ, Gerhard Huber en representació del Tirol. Lire la suite…

26 mars
2012

ELS MALLORQUINS DIUEN SI A LA NOSTRA LLENGUA

Amb el lema de  « Si a la nostra Llengua » milers de mallorquins han sortit al carrer per defensar la  llengua davant l’ofensiva  etnocida del govern balear del PP que vol eliminar-la progresivament de l’us public de les Illes. La marxa ha estat també una mostra de solidaritat  amb Jaume Bonet, jubilat mallorquí que fa vaga de fam des de fa gairebé un mes en defensa de la llengua

http://ganguil.blogia.com/

26 mars
2012

La Assemblea Nacional Catalana, vanguardia del multiculturalisme anti-català

  • Publié dans Politica
  • Commentaire(s) : 0  

« La teòrica transversalitat de l’Assemblea Nacional Catalana s’ha trencat en el precís moment que la sectorial d’immigració ha emès el seu primer document. El full de ruta marcat en aquest document s’escora cap als pensament ideològics més propers a l’extremisme multiculturalista. “L’estat opressor, ha intentat que els immigrants castellanoparlants facin retrocedir la llengua nostrada, però han fracassat. El català es la llengua d’incorporació i d’ascens social i els immigrants l’estan assumint”, afirma sense rubor l’ANC, que, tot i aquesta suposada massiva incorporació de la immigració a la catalanitat, afirma: “Traduirem a les llengües de les comunitats majoritàries els documents de l’ANC.” És a dir, el castellà i l’àrab, com a mínim, per convèncer els qui estan assumint el català. Per l’ANC, l’actual política d’estrangeria és “racista”, un clar pronunciament ideològic que vulnera els principis de transversalitat de l’assemblea. Un altre punt del full de ruta té un redactat proper al surrealisme: “Un immigrant sota les lleis espanyoles mai serà un ciutadà, com a molt arribarà a ser súbdit del rei d’Espanya, i mai tindrà igualtat respecte dels que tenen el Dret de sang feudal, en canvi, a l’estat català seran CIUTADANS en igualtat de Drets i Deures.” En el document també s’afirma que hi ha un 20% de població immigrant a Catalunya, amb la qual cosa l’ANC assumeix com a catalans aquells qui provenen d’Andalusia o de Madrid, per exemple. Lire la suite…