28 avril
2012

Adsav appelle à voter François Hollande, “pour achever la France”

  • Publié dans Politica
  • Commentaire(s) : 3  

BREIZATAO – POLITIEREZH (27/04/2012) ADSAV ! avait appelé à s’abstenir lors du premier tour des élections présidentielles françaises de 2012. Pour le second tour, il opte finalement pour une participation et appelle à voter François Hollande.

“ADSAV, le Parti du Peuple Breton, appelle les Bretons à voter pour le candidat qui sera le plus compétent pour faire sombrer définitivement la France !

Nicolas Sarkozy ? … Il continuera d’appliquer des pansements sur une jambe de bois. Il laissera derrière lui un champ de ruines mais le dernier état soviétique d’Europe sera toujours debout… Alors oui, au risque de vous surprendre, nous appelons à voter massivement François Hollande….

En effet, cet homme est une aubaine pour nous, nationalistes bretons. Il ne faut surtout pas sous-estimer François Hollande : il est parfaitement capable, en 5 ans ou moins, d’achever la France, de la mettre à genoux ! Nous pouvons lui faire confiance pour scier lui-même la jambe de bois qui maintient encore cet État colonial debout.

Imaginez : toujours plus de dette, embauche massive de fonctionnaires (dans un Etat déjà miné par cette caste), toujours plus d’immigration grâce à la régularisation massive des sans-papiers clandestins,  destruction des valeurs familiales,  vote des immigrés afin de se faire un nouvel électorat etc…

Avec François Hollande, tous ensemble, achevons ce qu’il reste du cadavre France, État anti-démocratique et colonial par excellence !”

breizatao.com

27 avril
2012

Comunicat: Intervenció Sant Jordi 2012.

Conunicat en català i francés.

Ara és hora per nosaltres també d’alçar l’espasa de la reconquesta i cridar de nou el que som!

Som catalans i europeus! Aquest poble català, treballadors, autèntic i fidel a les llargues tradicions. Som els fills de Guifré el Pilós, unificador dels contats catalans en el moment de la reconquesta, mort davant Barcelona per assegurar la seva llibertat.

Som els fills del gran Rei Jaume Primer el conqueridor, el més gran dels nostres reis, que amb el poble, i per la punta de la seva espasa ha escrit una de les pàgines la més gloriosa de la reconquesta catalana.

Ara és hora per nosaltres també, catalans del Nord de llançar-nos en l’aventura política. És per això que estem present a Vic per associar-nos amb la Plataforma per Catalunya, i crearen primer lloc una delegació i llavors una federació nord catalana de la PxC, amb punts particulars en relació amb l’especificitat nord catalana, però junts sobre l’essencial.

Tenim una gran responsabilitat davant de la història, i per assumir aquesta responsabilitat hi ha que una única paraula: la lluita! La lluita fins a la victòria. La lluita contra les inseguretats que emmetzina la nostra vida. Perquè refusem la uniformització mundialiste, que sigui capitalista o marxista. Lire la suite…

27 avril
2012

Plataforma per Catalunya obrirà delegació a Perpinyà

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC).

En català i francés.

Contacte amb la delegació de la  Plataforma per Catalunya Nord: pxcatalunyanord@gmail.com

Vic | Redacció.- “No renunciem a cap racó de les nostres terres per això vull donar una calorosa benvinguda als amics que han vingut des de Catalunya Nord per celebrar amb nosaltres aquest gran dia, i us anuncio que molt ràpid Plataforma per Catalunya obrirà delegació a Perpinyà, per defensar allà també la nostra identitat i el nostre poble”, amb aquestes paraules Josep Anglada va voler saludar efusivament als simpatitzants desplaçats des de Perpinyà per participar en la celebració de la Diada de Plataforma per Catalunya. Durant la mateixa es va celebrar una reunió oficial al final de la qual es va acordar la creació d’una aquesta delegació que posteriorment es convertirà en secció Plataforma per Catalunya Nord. Lire la suite…

26 avril
2012

EUROPA: ALTERNATIVA AL CAOS. JOAQUIN BOCHACA

Título: Europa: Alternativa al caos
Autor: Joaquín Bochaca

 Ed. Midjungards, Valencia 2011
112 páginas
precio: 15 eurs

dirección de pedido: ed.midjungards@hotmail.com

26 avril
2012

25 D’ABRIL: QUAN EL MAL VÉ D’ALMANSA

25 d´abril aniversari de la batalla d´Almansa. Dues concepcions d´Espanya la victòria del borbons va èsser la desgràcia dels pobles i les identitats i de la propia Espanya.

El 25 d’abril de 1707 es van enfrontar amb les armes a Almansa els partidaris de dues concepcions politiques diferents. D’una banda els maulets ***, que recolzaven en el conflicte successori de la corona espanyola al pretendent Carlos d’Àustria, partidaris d’una concepció imperial, federal, tradicional i popular, defensors de les tradicions forals i de la igualtat de pes dels antics regnes en el destí marcat per la Corona hispànica. Enfront d’ells els anomenats botiflers seguidors del pretendent francès Felip de Borbó, partidari de la uniformització i centralització dels territoris de la Corona i de les noves idees arribades de França. La victòria es va saldar a favor dels borbònics encara que la resistència dels austracistes va continuar durant algun temps resistint algunes localitats importants com Xàtiva, Denia, Alcoi o Alacant. Lire la suite…