21 avril
2011

Sant jordi 2011

Terra i Poble Catalunya Nord convida :

El dia de la Sant Jordi, el 23 d’abril, Convidem tothom a penjar al balcó, finestra etc.. la bandera de Sant Jordi, la senyera o altres símbols identitaris catalans com signe d’unitat en la lluita d’afirmació i de reconquesta identitaria.

Le jour de la Sant Jordi, le 23 avril,  nous invitons tout le monde à accrocher à son balcon, fenêtre etc.. Le drapeau de Sant Jordi, le drapeau catalan ou tout autres symboles identitaires catalans comme signe d’unité dans la lutte d’affirmation et de reconquête identitaire

Commentaire(s) :

Commentaire sur “Sant jordi 2011”

sergi dit :

Ho farem! Catalunya Nord està amb els Països Catalans! Visca Catalunya lliure i sobirana!

christophe dit :

Escòcia camina cap a la independència
L’SNP ha obtingut 69 dels 129 escons del parlament · Alex Salmond anuncia un referèndum d’independència aquesta legislatura

El Partit Nacional Escocès (SNP), del primer ministre Alex Salmond, es va endur una victòria rotunda, per majoria absoluta, a les eleccions al Parlament d’Escòcia celebrades dijous passat. La conseqüència més important d’aquests resultats és el referèndum sobre la independència d’Escòcia, que es farà abans del 2015, anunciat per Salmond. El primer ministre del Regne Unit, David Cameron, ja ha anunciat que s’oposarà amb totes les seves forces a la independència d’Escòcia

Laisser un commentaire