30 mars
2012

Plataforma per Catalunya per la defensa del català a Perpinyà

Vic, 30/03/2012; Plataforma per Catalunya recolza la manifestació en defensa del català a Perpinyà

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, envia un manifest de suport als amics de la Catalunya Nord per a la manifestació d’aquest dissabte en defensa de la llengua i cultura catalana.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha enviat un comunicat de suport a la manifestació que tindrà lloc en Perpinyà (Catalunya Nord) dissabte que ve 31 de març en defensa del català, assenyalant que “la nostra formació manifesta el seu inequívoc suport als catalans de la Catalunya Nord en la defensa de la nostra llengua i de la nostra cultura”.

El líder identitari ha assenyalat la necessitat de “defensar les cultures i llengües minoritàries enfront dels intents d’homogeneïtzació tan propis del jacobinisme mundialista”. En aquest sentit Anglada s’ha mostrat a favor de la Carta Europea de llengües regionals que “garanteixi el seu reconeixement i protecció per part dels respectius Estats”.

PxC

Vic, 30 de març de 2012

***************************

Vic, 30/03/2012 ; Plataforma per Catalunya  appuie la manifestation pour la défense du Catalan sur Perpignan.

Communiqué de presse de Plataforma per Catalunya (PxC)

Le président de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, envoie un manifeste de soutien aux amis de la Catalogne du Nord pour la manifestation de ce samedi  pour la défense de la langue et de la culture catalane.

Vic | Rédaction.Le président de Plataforme per Catalunya (PxC), Josep Anglada, a envoyé un communiqué de soutien  à la manifestation qui aura lieu à Perpignan (Catalunya Nord) ce samedi  31 mars pour la défense du Catalan, en signalant que « notre formation manifeste son soutien évident  aux Catalans de la Catalogne du  Nord dans la défense de notre langue et de notre culture ».

Le dirigeant identitaire a signalé la nécessité de « défendre les cultures et langues minoritaires face aux tentatives d’homogénéisation du jacobinisme mondialiste ». Dans ce sens Anglada  se montre favorable à la ratification de la Charte Européenne des langues régionales qui « garantira leur reconnaissance et protection de la part des Etats respectifs ».

 

PxC

Vic, 30 mars 2012

 

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire