22 mai
2012

Una musulmana insulta uns avis al mig del metro perquè parlaven en català.

Barcelona:Una musulmana insulta uns avis al mig del metro perquè parlaven en català.

Barcelone: Une musulmane insulte quelques grand-pères en plein milieu du métro parce qu’ils parlaient en catalan! Racisme anticatalan de la part de ceux qui sont venus mésestimer et coloniser ce pays.

« ne me parle pas en catalan, raciste de merde »
« Si tu insultes à nouveau mon fils, je te tue « 

Aujourd’hui plus que jamais: stoppons l’immigration!
Avui més que mai: aturem la immigració!
Texte intégral en catalan:

Més racisme anticatalà per part d’aquells qui han vingut a menysprear i colonitzar aquest país. Els fets han tingut lloc aquest matí a Barcelona, en el metro, a la línia groga pels volts de les onze. Uns avis catalanoparlants li han demanat a una dona musulmana si es podia posar la filla a la falda, per així poder seure. La dona tot seguit a començat “a mi no me hables en catalán, racista de mierda” (a mi no em parlis en català, racista de merda). La cosa ha anat a més quan una passatgera li ha recriminat a la racista musulmana el seu comportament, i aquesta li ha etzibat: “Si vuelves a insultar a mi hijo te mato.” (Si tornes a insultar el meu fill, et mato). Aleshores un nou jove li ha dit que ningú no l’estava insultant, i la racista violenta ha respost: “Me estan hablando en catalán” (M’estan parlant en català). El jove li ha contestat contundentment: “si no t’agrada te’n pots anar a Madrid, a Sudamèrica o al teu país.” Aquest fet ha provocat que la dona comencés a cridar en àrab, i una altra passatgera, que sabia parlar català però que amb la musulmana parlava castellà, s’ha acostat a la violenta i li ha donat la raó, i ha recriminat a la gent que parlés en català, ja que és de “tancats de ment”. En definitiva, si ets un avi català i vas en metro, si no vols problemes, ni seguis ni parlis.

somnoticia.cat

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire