27 juin
2012

Impurs?

El porc és un animal molt important en la nostra cultura alimentària a més d’estar molt lligat a la nostra economia. A ningú sorprendria saber que Catalunya és una de les principals productores de carn porcina i que les terres de Lleida alberguen el major nombre de granges de porcs d’Europa. Els embotits de la nostra terra, el salsitxó de pagés i la butifarra o el nostre internacional fuet parlen per si sols. No obstant això, pel que sembla hi ha a qui això li molesta .En Catalunya hi ha hostes que se senten ofesos per aquesta situació i que voldrien acabar amb el porc, els seus derivats, la seva cultura alimentària i tota la seva indústria. La raó és pel que sembla religiosa, ja que segons l’islam es tracta d’un aliment impur. Són els “nous catalans”, segons els anomena CIU, els que intenten que el porc deixi de consumir-se a les nostres terres. I l’exemple més actual és el col·legi públic “President Salvans”, un centre amb majoria d’alumnat musulmà situat a la ciutat d’aquell Imant que aconsellava als seus feligresos com agredir a les dones sense que es notés molt, Terrassa. Un centre on les circulars s’escriuen en àrab i els alumnes musulmans han declarat la yihad contra aquest aliment tan tradicional i català. Sona surrealista, però en el col·legi Salvans de Terrassa, els entrepans de pernil, fuet, salsitxó o xoriço acaben en les papereres, a causa d’una campanya d’assetjament per part dels alumnes musulmans cap als seus companys autòctons, tal com denuncien algunes mares (en silenci, clar).El porc, com el tomaquet, que fa uns dies una asociació salafista recomanava no consumir per considerar-lo un aliment cristià-el seguent serà el ví?-, podrien estar en perill a la nostra propia terra gràcies a la intolerància intolerable dels musulmans radicals i a la claudicació estúpida i suïcida de les nostres autoritats.I si els nostres productes, costums, la nostra cultura, la nostra llengua i la nostra economia estan en perill, és tota Catalunya la que perilla.
Animem des de Ganguil a denunciar aquests fets allí on es produeixin, a lluitar contra aquestes actituds i a consumir porc català, un dels nostres més il·lustres productes nacionals.
 Avui, nosaltres esmorçarem pà amb tomaquet, fuet i una ampolla de ví.
Consumeix català!
Lluitem per lo nostre!
Publicat per Ganguil

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire