10 juillet
2010

Manifestació 10-J: Som una nació

Manifestació 10-J: Som una nació. Nosaltres decidim

Barcelona acull aquest dissabte 10-J la manifestació organitzada per Òmnium Cultural amb l’adhesio de més d’un miler d’entitats i institucions en resposta i condemna a la sentència del Tribunal Constitucional espanyol (TC) sobre l’Estatut de Catalunya, més de 300 busos provinents d’arreu del territori català han confirmat la seva marxa cap a la capital catalana per tal de participar en la marxa unitària del poble català.

Terra i Poble Catalunya Nord donarà el seu suport a la manifestació d’avui.

Els estats nació actuals són un fre per la construcció d’un nou ordre europeu, és a dir l’Europa de les ètnies. Única muralla contra la uniformització mundialista. Som partidaris d’aquesta Europa,  per conseqüent aportem el nostre suport a la causa dels pobles.

Barcelone accueille se samedi 10 juillet 2010 la manifestation organisée par Òmnium Cultural avec l’adhésion de plus d’un milliers d’entités et institutions en réponse et condamnation de la sentence du Tribunal Constitutionnel Espagnol (TC) sur le Statut de la Catalogne, plus de 300 bus provenant de tout le territoire catalan ont confirmé leurs venu  vers la capitale catalane pour participer à la marche unitaire du peuple catalan.

Terre et Peuple Catalogne Nord donnera son soutien à la manifestation d’aujourd’hui.

Les états nations actuels sont un frein à la construction d’un nouvel ordre européen, à savoir l’Europe des ethnies. Unique rempart contre l’uniformisation mondialiste. Nous sommes partisans de cette Europe, par conséquent nous apportons notre soutien  à la cause des peuples.

La marxa sortirà de la cruïlla entre Passeig de Gràcia amb Diagonal, baixarà fins la Gran Via i continuarà cap a la Plaça Tetuan, on acabarà amb els parlaments.

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire