26 novembre
2012

El mapa del sobiranisme, poble a poble

  • Publié dans Politica
  • Commentaire(s) : 0  

Eleccions al Parlament de Catalunya 2012

El mapa del sobiranisme, poble a poble

VilaWeb us ofereix els resultats electorals agrupats per cada municipi i remarcant-ne el vot als partits sobiranistes (entenent per sobiranistes els que donen suport a la resolució del parlament sobre el referèndum o defensen la independència) i als partits unionistes (entenent per unionistes els que són contraris a la independència). El PSC s’ha afegit a la columna dels unionistes perquè demana un referèndum legal, però no s’ha sumat a la proposta del parlament i s’oposa a la independència. Els que no han adoptat una posició oficial sobre el tema són agrupats als altres.

Una iniciativa de Vilaweb Labs

Aquesta pàgina no funciona bé amb l’Internet Explorer 8 o anteriors.
Us recomanem d’accedir-hi amb un altre navegador

http://www.vilaweb.cat/mapa-electoral

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire