11 février
2013

Nou atac contra la identitat catalana del Louis Aliot.

  • Publié dans Politica
  • Commentaire(s) : 0  
Nou atac contra la identitat catalana del Louis Aliot, vicepresident del Front National.
En un article del Devenir Européen l’any 1974, quadern número 19, Goulven Pennaod escrivia: “Existeix intermediaris, dels graus, qui són el clan i l’ètnia, petites unitats de les quals el patró no és l’economia, sinó el sòl i la sang, la llengua i les lleis. ”Una frase que sona clar i que posa el seu lloc els que tenen la ultracuidança de pretendre ensenyar-nos les virtuts del jacobinisme!
La cosmovisió d’en Pennaod és propera de les realitats sociològiques pròpies a cada poble. Una experiència tirada de l’observació del real i del respecte de la llibertat fonamental del “dret a la identitat”. Una cosmovisió molt allunyada d’aquella del molt conformista Front National. Aquesta organització tricolor orienta, en efecte, la seva política segons un concepte mortífer pel dret a la diferència, el de la sacrosanta República francesa i dels seus dogmes. A prova, l’últim article del Louis Aliot del 8 de febrer de 2013 en el qual ell s’oposa a l’ensenyament generalitzat del bilingüisme francès / català.
Tenim a recordar-li algunes xifres:
Segons l’Enquesta d’usos lingüístics a la Catalunya Nord (2004), un estudi sobre el català a la nostra regió, 43,7% dels habitants volen que els seus nens aprenguin el català a l’escola, 23,1% s’hi oposen i 33,2 % no responen. El Front National faria doncs part de les 23,1% d’estrangers qui viuen al nostre departament i que rebutgen tota lògica identitària i respecte pels autòctons?
Quin és el risc de la política jacobina?
El jacobinisme rebutge el dret de la sang. Li oposa el dret del sòl. Altrament dit, tot immigrat pot esdevenir francès, català, cors o perquè pas marcià, a la sola condició de néixer sobre el territori concernit. Aquesta lògica de la invasió entrena inexorablement un capgirament ètnic irreversible per la no-assimilació d’una massa al·al·logen racialment incompatible. Per imposar-se, el sistema jacobí aixafa els pobles numèricament subordinats. És un forat negre qui absorbeix, digereix i torna a escopir un esser uniformitzat, buidat de la seua ànima. En una paraula, fabrica “ciutadans” d’una nació administrativa que s’anomena encara “França” . Aquesta entitat és, d’altra banda, àmpliament ultrapassada avui dia per instàncies supranacionals de les quals el sol objectiu és de crear un “vilatge planetari” poblat de ciutadans estandarditzats. Vet aquí l’autèntic perill de la política jacobina: l’adveniment de l’ésser universal, però insignificant (per la negació dels pobles arrelats). Se sacrifica l’ordre natural per imposar un ordre moral qui serveix de marxapeu a la dictadura mercantil.
El Front National un partit jacobí ordinari.
Que els catalans no es deixin enganyar: el Front National, és un partit jacobí com els altres. Ja l’ha provat mantes vegades. No indicarem aquí els seus nombrosos atacs en contra de la nostra identitat. Limitem-nos a subratllar un fet molt important perquè aquest sigui clar una vegada per totes: la lluita contra la immigració no justifica aliança contra natura amb partits demagogs d’aquest tipus. És el jacobí que ha destruït la nostra identitat, i no el català que un bon dia ha decidit de trencar la cadena de l’herència ètnica. És el jacobí que ha obert els bagants de la immigració de massa. El Front National és realment un partit jacobí de la pitjor espècia. Catalans no us enganyeu, el Front National no és el vostre amic. No és tampoc el nostre aliat.
Llorenç Perrié i Albanell
Perpinyà, el 10 de febrer de 2013
terraipoble@yahoo.fr

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire