21 mars
2013

Nova pàgina facebook identitària.Els companys de Catalunya Identitària

Nova pàgina facebook identitària.Els companys de Catalunya Identitària :

Nouvelle page facebook identitaire. Nos camarades de Catalunya Identitària:

Description
La nostra pàgina de facebook, Catalunya Identitària, s’acull al dret inalienable de la llibertat d’expressió i al dret a la divulgació del seu ideari.

Rebutgem qualsevol incitació a la violència o discriminació (discriminació, significat: tracte d’inferioritat a una persona o col·lectivitat per causes d’origen, idees polítiques, religió, posició social o econòmica).

Com a Moviment Identitari declarem que som partidaris de la plena existència i respecte per a totes les nacions/ètnies; per la nostre també. Que han de tenir el dret a mantenir les seves tradicions territorials d’acord amb la seva pròpia cosmovisió del món.

Precisament és per això que ens declarem contraris al món igualitari, lliberal i economicista que comença per laminar les nacions i acaba eliminant les sanes diferències (diferències que per la nostra part no impliquen catalogacions de “millor” o “pitjor”) per crear un melting-pot universal. Declarem conseqüentment que aquesta és la veritable amenaça contra les nacions.

Tots els comentaris publicats en el nostre facebook son responsabilitat dels seus autors: s’eliminaran els de contingut denigrant o aquells que considerem de caire insultant.

Atentament,
Catalunya ID.
http://www.facebook.com/CatalunyaID?notif_t=fbpage_fan_invite

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire