12 octobre
2010

Manifestació : 6 de Novembre 2010

El Tractat dels Pirineus, el 7 de novembe de 1659, pel qual s’imposava a Catalunya una greu divisió i fractura territorial. Aquesta cita –ineludible en el calendari nacional– creix cada any en participació i mobilització i esdevé un clam per la recuperació dels lligams històrics entre el nord i el sud de la nostra nació.

Le Traité des Pyrénées, le 7 novembre 1659,  impose à la Catalunya une grave division et fracture territoriale. Ce rendez-vous est inéducable dans le calendrier national – il croît chaque année en participation et mobilisation, il est une clameur pour la récupération des liens historiques entre le nord et le sud de notre nation.

Manifestació oficial: 16h00 Plaça Catalunya. 6 de Novembre 2010.
Acte de Terra I Poble contactar-nos.

Som i serem gent catalana
tant si es vol com si no es vol,
que no hi ha terra més ufana
sota la capa del sol.
( La Santa Espina )

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire