28 octobre
2013

La Lega Nord qualifica Plataforma per Catalunya d’espanyolista

  • Publié dans Politica
  • Commentaire(s) : 0  

La Lega Nord qualifica Plataforma per Catalunya d’espanyolista i nega que sigui un partit  » aliat ».

Paolo Borchia , destacat membre de la Lega Nord i assessor de l’eurodiputat d’aquesta formació identitària al Parlament europeu , Lorenzo Fontana , ha assenyalat que Plataforma per Catalunya és un partit espanyolista , que nega al poble català el seu dret a decidir el seu futur en una consulta democràtica i que per aquests motius no pot ser considerat amic de la Lega Nord que defensa la identitat i el dret a l’autodeterminació dels pobles.

A la mateixa carta s’afirma que l’eurodiputat Fontana, que estiueja a Port Bou , dóna suport obertament la independència de Catalunya.

Plataforma per Catalunya ha optat obertament per l’espanyolisme i per negar els drets nacionals de Catalunya, aquesta decisió no només li costarà perdre molts vots , sinó també perdre molts suports i aliances a Europa, on Lega Nord o Vlaams Belang són formacions identitàries i independentistes.

Catalunya, necessita un partit com la Lega Nord o el Vlaams Belang , dur amb la immigració però clar i rotund en afirmar la defensa de la independència dels seus pobles . Aquest partit és necessari pel nostre futur , i per això mateix , aquest partit haurà d’existir aviat.

http://it.helpcatalonia.cat/2013/10/lettera-aperta-di-paolo-borchia-lega.html

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire