2 février
2014

ENRIC RAVELLO: DIMISSIÓ I BAIXA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

  • Publié dans Politica
  • Commentaire(s) : 0  

DIMISSIÓ I BAIXA DEL SECRETARI DE LES RELACIONS INTERNACIONAL DE PLATAFORMA PER CATALUNYA, ENRIC RAVELLO,  PER MOTIU IDEOLÒGIC

reproduïm aquí el seu comunicat de premsa:

DIMISSIÓ I BAIXA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA

Mitjançant la present nota faig publica la meva dimissió de tots els càrrecs que ocupo fins avui en Plataforma per Catalunya, i la meva baixa definitiva en aquest partit, formació en la qual ja no puc seguir reconeixent-me ni ideòlogica ni estrategicament.
Com a defensor de la idea dels pobles i la seva identitat,afirmo l’existència del poble català,perfectament definible per les seves característiques historico-culturals,i que com a tal és un subjecte polític que pot i ha de decidir el seu destí.
En aquest sentit afirmo que, la consulta programada el dia 9 de novembre, tot amb les mancances i problemes que pugui presentar, és objectivament el moment pel que el poble català exercirà el seu dret a decidir, pel qual m’he manifestat a favor en diversos mitjans i entrevistes com les publicades per la web Miradas de Internacional el passat novembre de 2002 o la més recent publica pel diari la Lega Nord, la Padania al novembre de 2013.
http://www.miradasdeinternacional.com/2012/11/22/enric-ravello-kosovo-mafioso/

http://www.lapadania.net/articoli/il_referendum_catalano_sarebbe_una_svolta_epocale10453.php
Des de la meva lògica nacionalista és incongruent negar aquest dret al nostre poble i afirmar que hem de sotmetre’ns a una Constitució anti-identitaria oa lleis que emanin des de l’Estat Espanyol. Manifest que Plataforma per Catalunya ha patit una gran transformació en el darrer any, en funció de la qual ha passat de la defensa de “els drets nacional de Catalunya”, lema amb el qual va a acudir a diverses conmemoracions de l´11 de setembre, al boicot obert i actiu al que abans deia defensar

Sostinc que la defensa de la identitat catalana es la lògica de la defensa d’un poble davant qualsevol intent de negació de la seva personalitat, lògica en la que es mouen diversos moviments nacionalistes-identitaris europeus, amb el que mantinc una coordinació completa en tots els sentits i afirmo, de manera rotunda que l’altre gran perill que afecta a la preservació i la projecció cap al futur com a tal de la identitat catalana és la tràgedia de la immigració masiva -una de les armes del neocapitalisme-destructor d’indentitats i explotador tant d’immigrants com de treballadors europeus- a la qual donen suport a partits com CIU,ERC i CUP units en defensa d’una « catalanitat » que ens aboca matemàticament a la desaparició com a poble.

La veritable llibertat de Catalunya només arriba dins d’una nova Europa dels pobles,que acabi amb els malsons de la mundialització,de la globalització i de la dictadura de la gran finança, una Europa en la qual sigui per a tots els pobles que la componen, un espai de llibertat, justícia social i estabilitat econòmica.
Enric Ravello
01/02/2014.

Foto: Enric Ravello amb Mario Borghezio a la Festa per l´Europa dei Popoli

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire