14 octobre
2014

Els islamistes s’uneixen a la celebració del 12 d’octubre a Barcelona.

  • Publié dans Politica
  • Commentaire(s) : 0  

El 12 d’octubre és una data profundament aliena a la història de Catalunya i en sentir dels catalans, que no hem de veure amb la colonització d’Amèrica per part de Castella, procés històric del qual la Corona d’Aragó va ser aliè i exclòs.

 

La celebració el 12 d’octubre d’aquest any, la recentment constituïda Sociedad Civil Catalana (?) Pretén convertir-la en una demostració contra la voluntat de Catalunya a decidir el seu destí. Per a això, i després de l’espectacular fracàs de la seva manifestació del passat 11 de setembre, ha organitzat autobusos vinguts de tots els punts d’Espanya.

Però aquest 12 d’octubre « hispànic » tindràs més actors: l’associació musulmana Watami, defensora de tots els preceptes més radicals de l’islamisme polític ha anunciat que participarà en aquesta marxa « de la hispanitat » per mostrar la seva adhesió a la unitat d’Espanya i la seva oposició a l’autodeterminació de Catalunya. Que Watami es mostri favorable a l’autodeterminació de Ceuta i Melilla és una prova clara que SCC no està contra aquest dret, sinó que està contra l´exercici de Catalunya.

La lògica anti-identitària s’imposa: avui islamistes i espanyolistes manifestan units pels carrers de Barcelona en nom de la « hispanitat ». Els bàndols cada vegada més clars.

SOM CATALANS

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire