20 janvier
2015

I ara que?

  • Publié dans Societat
  • Commentaire(s) : 0  

Des de la distància i amb calma.

Hem deixat passar uns dies i que la cosa sortís una mica de les capçaleres dels diaris, ara toca fer un petit comentari dels atemptats de Paris.

Efectivament, i per començar, un recordatori que ens permet afirmar el “ja ho vam dir”. Perquè si deixes que casa teva s’ompli d’immigració musulmana, tard o d’hora et passarà el que ja ha passat a altres llocs, la història és una gran professora però quasi mai escoltada. El fonamentalisme és avui present dintre el món islàmic (no tot musulmà és fonamentalista, però tots els fonamentalistes són musulmans) i el món islàmic, per obra i gràcia dels globalitzadors, està també a la nostra terra, en conclusió, això eren faves contades.

Les autoritats de Franca han reaccionat com mana el guió del políticament correcte, el seu propi guió, de fet. En comptes d’assenyalar l’enemic, el problema i començar a plantejar-se sol•lucions, això mai!, s’han embarcat en una gegantina campanya “contra el terrorisme, el racisme i la discriminació”, “defendre la República” (¿?) i per l’estil. Ben mirat tampoc podien (ni volien) fer altra cosa, perquè d’agafar el toro per les banyes s’hagués “descobert” el pastis i trairien les seves pròpies idees, hagueren d’admetre el seu fracàs i assumir les responsabilitats conseqüents. Concretem, són ells, i els seus homòlegs d’altres estats d’Europa, amb les seves polítiques de laxisme i entrada lliure, columnes principals de la globalització-mundialització i el liberalisme, els que han produït el problema immigratori a Europa-Franca.

També “ells”, especialment els dirigents francesos, han sigut els millors “cipayos” de l’imperialisme (que busca desesperadament debilitar i com sigui al continent) a l’hora d’encapçalar les agressions contra els pocs règims àrabs que mantenien un tipus d’estat laic i mantenien el fonamentalisme a ratlla. Recordem el que va passar Líbia, ara submergida en el caos, a Irak, una altra situació de guerra civil contínua, i a Síria, a on no han pogut. Ells són els inductors i també autors d’haver donat armes precisament als fonamentalistes (sense cap vergonya qualificats pels mitjans del sistema com a “lluitadors per la llbertat”) de la zona, que ara es retroalimenten amb els que han deixat establir a Europa. No oblidem tampoc que les situacions que han provocat a aquests països han fet augmentar la immigració cap Europa.

Ara s’acosta l’hora de la veritat, els “bobos” (paraula francesa adreçada als burgesos acomodats, partidaris d’una esquerra-caviar i d’un progressisme malaltís) estan traumatitzats. Han descobert que el terrorisme truca a casa seva. La mentida de l’islam pacífic, tolerant, respectuós (Rovira- Colom i el seu Islam català, us sona?) comença a enfonsar-se i de pressa, el pànic s’imposa. La careta cau.

I ara que?

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire