11 mars
2015

Batussa de 200 persones al barri del Vernet de Perpinyà

  • Publié dans Societat
  • Commentaire(s) : 0  

Escena captada per un vídeoaficionat, Perpinyà, barri Vernet-Salanca, 11 de març del 2015 / DRLa rivalitat entre dues famílies ha provocat una escena de violència de carrer implicant 200 persones, aquest dimecres 11 de març al barri Vernet-Salanca de Perpinyà. L’ebullició ha durat 1h30, en un sector que ha estat tancat per les autoritats policíaques, abans de tornar-lo a obrir quatre hores més tard.

El barri Vernet-Salanca de Perpinyà ha estat l’escenari d’una llarga seqüència de baralla col·lectiva, que ha obligat les autoritats policíaques a cenyir el seu perímetre, aquest dimecres 11 de març. Poc abans de migdia, dues famílies han començat una espolsada que ha anat generant, al fil dels minuts, l’afluència i de vegades la participació de 200 persones. En un ambient de « banlieue », aquestes batusses han suscitat la intervenció de 70 policies als quals 1h30 d’intervenció ha estat necessària per a posar fi a les violències i dispersar les persones presents. Al final, quatre ferits s’han de lamentar, entre els quals un policia municipal. En una tornada a la calma fràgil, el barri Vernet-Salanca ha estat parcialment alleujat del dispositiu de segureta a les 17:30. Tres individus sospitats de ser a l’origen de l’altercat han estat col·locats en guàrdia a vista a la comissaria de Perpinyà. Segons els primers elements, una de les dues famílies implicades és exterior al sector. Aqueix incident col·lectiu podria haver nascut d’una rivalitat entre dones.

La Clau

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire