22 mars
2016

SOM CATALANS AL CONGRÉS D’ADSAV


SOM CATALANS AL CONGRÉS DEL PARTIT INDEPENDENTISTA I ANTI-IMMIGRACIÓ BRETÓ ADSAV.

Una delegació de SOM Catalans, composta per la nostra presidenta Ester Gallego, i el nostre secretari de relacions, Enric Ravello, es va traslladar aquest cap de setmana a Bretanya per participar en el congrés del partit identitari bretó ADSAV.
Les nostres activitats van començar per una visita guiada per un membre d’ ADSAV a la capital històrica bretona, Nantes, avui esqueixada administrativament de Bretanya i inclosa en una « regió » anomenada Loire-Atlàntic, per l’Estat francès en una altra de les seves maniobres per intentar destruir la identitat bretona.
El congrés es va celebrar el dissabte 19 a la magnífica ciutat de Montcontour, en una sala plena de simbologia bretona, cèltica i de l’Europa de les cent banderes » definida pel nacionalista bretó Yann Fouéré. Les intevencions més destacades van ser les del president d’ADSAV -el seu lideratge va quedar reforzat al Congrés- Renan Le Gall, qui va fer referència a les contradiccions entre la defensa de la identitat dels pobles i l’Estat central entès com a estructura jacobina i destructora de poble . La del doctor Alan Paretti, president de l’associació « Vigilance Halal » que es va referir als perills sanitaris i la relació amb el finançament del terrorisme dels sacrificis pel ritu halal, i la dels companys corsos de Sangue Corsu, que van denunciar la immigració, la mundialització i el centralisme com els grans enemics dels pobles d’Europa; els corsos ens van recordar que a la seva illa no hi ha ni una mesquita, ni cap McDonald gràcies a la lluita del poble cors.
El congrés va tenir referències al nacionalisme històric bretó, encarnat per Olier Modrel i el Partit Nacionalista Bretó (PNB) d’entreguerres, del qual ADSAV es proclama hereu, així com a la voluntat de reunificació nacional entre Gal·les i Bretanya com a « projecte de futur ».
En el nostre torn, vam explicar la gènesi i història de Catalunya, per part d’Enric Ravello, i la situació política actual de la nostra nació, els problemes amb la immigració i la islamització i la voluntat d’independència del nostre poble per part d’Ester Gallego. Les nostres paraules van ser acollides amb l’interès i afecte que desperta la lluita catalana en tots els defensors de l’Europa dels pobles
L’acte va acabar amb l’himne bretó, que és el mateix que l’himne gal·lès i amb un sopar típic bretó amb sidra i creps.

SOM CATALANS

Commentaire(s) :

Laisser un commentaire